Luister alle programma's na van "Oep Trot Deur Groét Antwarpe" via Luister mee.

Bram Deckers

Bram Deckers
Echte naam
Bram Deckers
Geboortedatum
7 april 1993
Geboorteplaats
Lier
Welke genre's ?
Kleinkunst, Blues, Folk, Psychudelisch
Welke jaren actief ?
2005-...
Volg deze artiest.

Bram Deckers  Biografie

Al van kleins af gefascineerd door muziek. Mijn vader heeft een hele boel Antwerpse teksten die ik met de pap lepel heb binnen gekregen.

De Kastaars - Bram DeckersAls ik wat groter was en op mijn 7 jaar een gitaar kreeg, ben ik zijn platen kast gaan bestuderen. zo ben ik in contact gekomen met namen als Bob Dylan, Jimi Hendrix, CCR, The Beatles, Frank Zappa, … tot Ed Kooyman, Wannes van de Velde.

Mijn eerste echte optreed ervaring was in 2005/2006 op de lagere school, die tijd had ik ook even een groepje met de naam Tiret, de groep is welgeteld 1 zelf georganiseerd schoolfestivalletje meegegaan.

Mijn fascinatie blijft groot voor deze artiesten, en speel dus ook op een respect volle maar eigenzinnige manier, covers van nummers uit die tijd. Als creatieveling kon ik ook niet anders dan zelf nummers te schrijven.

Ik tracht ook telkens met behulp van mijn gitaar een mooi resultaat af te leveren op optredens, alsook met opnames die ik zelf mix. In die lijn leg ik dan ook mijn visitekaartje op tafel en kom ik uit met een mix van kleinkunst, jazz, beetje blues en veel soul!

Samen met mijn vader Frank treed ik ook op in de groep “De Kastaars“.

Meer van deze artiest. , , ,

De Kastaars

De Kastaars

Bram Deckers, De Kastaars, Frank Deckers
Frank Deckers

Frank Deckers

Bloody Franky, De Kastaars, Frank Deckers, Frank Deckers, Teen en Tander
Mon Van Lancker

Mon Van Lancker

Lode De Ceuster, Mon Van Lancker, Mon Van Lancker, Mon Van Lancker, Svenson en de Twee Tinten Grijs, Teen en Tander
Teen en Tander

Teen en Tander

Bram Deckers, Bram Deckers, Frank Deckers, Frank Deckers, Greet Nijs, Mark Van Elsacker, Mon Van Lancker, Mon Van Lancker, Teen en Tander
LAP Na Gotha

LAP Na Gotha

Alain Molinard, Karrowen M, Lap Na Gotha, Luc De Vos, Mon Van Lancker, Mon Van Lancker, Mon Van Lancker, Paul D'Hollander, Paul D'Hollander, Svenson en de Twee Tinten Grijs