In januari debuteerde Wally met zijn eerste solowerk “Misère” die meteen goed werd opgepikt en zo goed als op elk radiostation gedraaid werd. Hij kwam de eerste week meteen binnen op #3 in de Vlaamse Ultratop 50 met als hoogste notitie voor de single op nummer 2.

In de tussentijd was Wally volop met zijn band aan het werk in de studio voor zijn debuutalbum. Dit zal na de zomer verschijnen bij Top Notch. Dat de Antwerpenaar een man van verschillende stijlen is gaf hij al een aantal keren bloot, zo laat hij met “Als De Wereld” weer een een totaal andere sound horen dan “Misère”.

Vanaf maandag 22 mei is de single op alle digitale platformen te beluisteren en de video te zien op ons YouTube-kanaal.

Optredens
  • 27 mei: De Kouter
  • 10 juni: Kruitfabriek
  • 25 juni: Rock @Edegem
  • 8 juli: Kuurne
  • 27 juli: Sfinks, Boechout
  • 6 augustus: Dranouter
  • 21 augustus: Theater Water
  • 23 augustus: Boterhammen ih Park
Gelijkaardige berichten