Stoffige Vingers is een nieuw platenlabeltje dat zopas een gelimiteerde editie heeft uitgebracht van Stafke Fabri’s grootste verzamelitem, namelijk de 2 reggae versies van Sticksman (Black Slate), enkel te krijgen op de fel begeerde Roze LP: Mijn Joanna is dolzot van Banana. Stafke maakte hier destijds ”Smoort Dan” en ”Naar de Vogelenmarkt” van. Later ook uitgebracht op de inmiddels uitverkochte verzamel-cd Stafke’s Strafste.

De single is verkrijgbaar bij Stoffige Vingers zelf (via facebook) of gewoon bij ons via info@antwerpsemuziek.be – kortelings zal deze single ook te verkrijgen zijn bij platenwinkel Chelsea in de Kloosterstraat 10 Antwerpen.

Het motto van Stoffige Vingers is: Vlaams Vinyl opnieuw geweldig maken, de recente herwaardering van de platenwinkel mag uitmonden in meer lokale schijven, zowel heruitgaves als nieuw werk.

Iedereen die wil kan mee in het collectief stappen om na overleg een release te cureren.

Gelijkaardige berichten