Voor de historiek van ‘KroesKontrol’ moeten we al een hele tijd terug gaan…Destijds is ‘Jean’ er alleen aan begonnen: hij begeleidde zijn teksten zelf met ofwel de piano of gitaar…

De symbiose tussen muziek en spitsvondige teksten sprak een heleboel mensen aan. Meer mensen, wil ook zeggen meer concerten…Jean dacht aan uitbreiding van zijn éénzame bestaan: Filip – onze bassist – kwam erbij. Het was dus vanaf dan dat ‘de groep’ ‘Jean en’t Kollectief’ van start ging!

Gedurende de vele jaren zijn er verschillende gastmuzikanten hem komen vervoegen, totdat ‘KroesKontrol’ is ontstaan met de vaste muzikanten Jean (°1980, zang, toetsen, gitaar), Filip (°1979, bass), en Luk (°1974, gitaar)… Sinds 5 jaar zijn de saxpartijen voor Koen (°1981).

KroesKontrol is de ideale mix tussen Nederlandstalige en Antwerpse Liederen! steeds ambiance met kroesKontrol

Gelijkaardige berichten