Johny En De Sletse, de perfecte mix tussen Clement Peerens Explosition ( CePX ) en De Strangers. Rock met een humorkantje.

Heb je je ooit afgevraagd hoe het liefdeskind van Angus Young van AC/DC en Nest van de Strangers zou klinken? Kom het ontdekken tijdens het optreden van den Johny en zijn Sletsen. Afkomstig van ’t Stad zingt deze rock n roll interpretatie van de charmezanger over de dingen des levens zoals daar zijn kappersbezoeken, drank, groupies, drank en natuurlijk zijn stad Antwerpen. Mochten sommige van de nummers je bekend in de oren klinken dan komt dit waarschijnlijk omdat oa de Beatles, Blur, AC/DC en de Ramones enkele van Johny’s nummers hebben gespeeld. Dus: leustert na mor is goe, oek vanachter on den toeg!!

JEDS zijn :
  • Johny : zang en humor
  • Ronny : dikke snaren ( 4 )
  • Sonny : dunne snaren ( 6 )
  • Tony: dikke stokskes

JEDS : Johny En De Sletsen!

Interview

In Oep Trot Deur Groét Antwarpe heeft Glenn Pellis op 26 januari 2016 een interview gedaan in de studio van Sanne FM.

[mixcloud width=””100%”” height=””120 px”” cover=””1″” mini=””1″” light=””1″” autoplay=””1″” tracklist=””1″” artwork=””1″” iframe=””true”” ]https://www.mixcloud.com/sannefm/interview-johny-en-de-sletsen-oep-trot-deur-gro%C3%A9t-antwarpe-26-01-2016/[/mixcloud]

Gelijkaardige berichten