Dit is een Antwerpse HipHop-groep met invloeden uit verschillende muziekstijlen zoals Oldskool HipHop, Funk, Ragga, Dubstep, Drum&Bass enz. 

In 2003 leerden Arkis en Kevi-K elkaar kennen bij “St-Andries MC’s” en besloten hun grenzen te verleggen met als gevolg dat enkele jaren later in 2009.

Arkis draait al even mee in ‘t HipHop circuit en naast zijn bezigheid als MC is hij ook actief bezig met het maken van beats.

Kevi-K  begon als underground MC in battlecontests en open mics, waar hij enorm werd geïnspireerd door Arkis bij zijn overgang van ’t freestylen naar het schrijven van teksten.

In de beginjaren verzorgde DJ Toezy de cuts ’n scratches tijdens de optredens en was Wilson actief als producer van de beats. In 2012 kwam zangeres Micky B zich ook aansluiten en zorgde voor de vocale variaties in de muziek.

Echter eind 2012 besloten zowel DJ Toezy als Wilson om een andere weg in te slaan en gingen op zoek naar andere uitdagingen…

2013 was dan weer het jaar van vernieuwing en na een korte periode zonder DJ en beatproducer, neemt Arkis nu de productie van de beats op zich in samenwerking met DJ DCL (de nieuwe DJ) die, met zijn talent en jarenlange ervaring, begeleidt tijdens de optredens.

Samen weten ze het publiek – met hun authentiek Antwerps dialect en eigen grensverleggende stijl – steeds weer te entertainen!

Gelijkaardige berichten