Les Øffs is geen band, maar een collectief met vier solisten die om beurt de plaats in de schijnwerper opeisen. Ze brengen liederen over het hier en nu, in een mix van stijlen en emoties (zowel AN als Antwerps).

Les Øffs staat voor pittige samenzang, een hoop muzikaal spelplezier met ludieke teksten en heel wat tongbrekers. Vier rasechte podiumbeesten, voor wie folkmuziek maar een vehikel is waarmee zij op z’n Øffs door de bocht gaan. Ze toerden o.a. met het Nekka-programma ‘De Kleine Avonden’ (met Hannelore Bedert en de Anale Fase). Cultuurprijs Deurne 2011, finalist Cameretten 2009, laureaat Nekka-wedstrijd 2007, winnaar prijs Jan Puimège 2007, winnaar Dranouter Rally 2007.

in 2010 organiseerde ATV ”het langste lied van ’t Stad.

Les Offs schreef de muziek van het langste lied, en het refrein.

refrein van het langste lied:

Antwerpen gij zijt zo schoon Hier in die Scheldebocht Waar da ‘k ik woon ’t is hier altijd feest, bij ons aan de kaai En brengt een stroofke aan Tot in den draai!

Gelijkaardige berichten