Van kleinsaf speelde niet enkel toverkrachten maar ook muziek een hoofdrol in Wally’s dromen. Diezelfde dromen baanden een weg naar doelen vol ambitie en het was op dat kruispunt waar tien jaar geleden de succesvolle hiphop- en reggaeband ‘Wahwahsda’ ontspruitte.

Wahwahsda speelde menig podia in lichterlaaie en stond bekend in het Antwerpse als muziek die mensen samenbracht met teksten die bleven hangen. De groep vormde dan ook een veerkrachtige springplank naar nog een droom die aan Wally’s muzikale horizon lag.

Met het gelijknamige nummer vormde Wally en Tourist LeMC een markant duo dat niet weg te spelen was van de Vlaamse en Nederlandse radio. Als lid van ‘De Legionairs’ stond Wally de voorbije jaren ook steevast aan Tourist’s zijde op alle grootste en bekendste podia in Vlaanderen.

Wally

“Je bent wie je bent en jezelf anders voordoen verandert niets.”

Door de samenwerking met Tourist – en met de muzikale achtergrond als frontman en gitarist bij Wahwahsda – werd Wally op zichzelf een droom die werkelijkheid werd.

Nu is Wally terug met een gloednieuwe single ‘Vuile Was’. Een debuut album mogen we verwachten in november.

Optreden

17.11 | TRIX, ANTWERPEN (albumvoorstelling)

Informatie

Facebook Wally

Gelijkaardige berichten