Antwaarps Vervolg is ontstaan door de liefde voor hiphop tussen twee goeie vrienden (Mattie en Noisy P) die allebei geweldige skills hebben als het op muziek neerkomt. Beide mc’s zijn ermee opgegroeid en hebben de koppen een tijd geleden bij elkaar gestoken en besloten om een groep te vormen. Dat was de geboorte van het Antwaarps Vervolg en het idee om Antwaarpse hiphop terug op de kaart te zetten. Er werden nummers geschreven en gemaakt in de studio op de zolder. Zo is de eerste lp ondertussen een feit en werd deze dan ook “Zolderverhalen” gedoopt. Wat kan je zoal verwachten van Antwaarps Vervolg? Originele en pompende beats met lyricale onderwerpen die iedereen aanspreek uiteraard! Intelligente trotse Antwaarpse tekst zonder hanengedrag of speknekkerij. Dit gekoppeld met het fantastische DJ werk van DJ DCL kan alleen maar zorgen voor vuurwerk! Gastbijdrage van Antwerpse legende Arkis zijn enkel nog maar de kers op de taart, Antwaarps Vervolg hun debuut plaat “Zolderverhalen” kan je momenteel bestellen via antwaarpsvervolg@gmail.com.
Antwaarepe!!!

 

https://www.facebook.com/antwaarpsvervolg/

Gelijkaardige berichten