Met Ray Monty introduceert je de Allergrootste komiek van ons vlaamse land.

De mensen, die met “”De Konijnen”” en met “”In het hospitaal”” niet brullen van het lachen, moeten dringend naar de dokter!

Zijn ongelooflijke personality, zijn improvisatietalent en zijn onvoorstelbare “”timing””, gekoppeld aan je eigen oer-talent, dit keer als “”een gever””, maken van U het meest komische duo, dat ik ooit Belgische podia wist betreden en dat Ray Monty ook nog kan zingen hoort u in “”Sympathy””…

Ray werkte samen met Kees Brug, voor de Ray Monty & de Kees brug Show.
waar hij dus zoals in bovenvermeld tekstje staat, 2 beruchte sketchen doet, maar hij deed nog enkele andere dingen.

Onder zijn eigen naam bracht hij een singeltje uit voor voetbalclub den beerschot, wat dus de A zijde was en de B zijde een ongeloofelijk goed Antwerps nummer met als tittel Choeke ziede gij mij gere, op de tonen van het franse nummer: la amoureux solitaires

Gelijkaardige berichten