Sommigen zagen het al, sommigen niet, sinds oktober konden we de website niet meer aanpassen, enkele weken daarna werd onze website ook regelmatig offline aangetrokken. Dit had de reden dat wij gehackt waren.
daar ikzelf (Glenn) niks van website’s bouwen afweet, liet ik alles in handen van onze webmaster die meer afweet van de hele reutemeteut erachter.

Bij deze kunnen we het nieuwe jaar goed inzetten, we zijn terug!
Nog niet alles staat erop, vele bestanden waren weggehaald door de hackers.

Alle foto’s moeten nog terug bijgevoegd bij de biografieën en er zijn er nog enkele die nog ontbreken. Dit zal nog efkes duren eer alles weer op punt staat, maar het belangrijkste is dat het niet verloren is gegaan, gelukkig, want dit is voor mij persoonlijk een klein levenswerkske.

Alvast de beste wensen, en een beter, en gezond jaar.
Met nog veel Antwerpse liekes!
Glenn


Dé radio van ’t stad via 105.4 FM
of via de radioplayer.
Gelijkaardige berichten