Toast Marginal viert 2021 met nieuwe EP Snacks, Bier en Cholesterol 

Toast Marginal veegt de spongs over 2020 en knalt op 2 januari het nieve jaer in met een eigen vaccin! klinkt het op de sociale media van de Antwerpse rockband. 

2020 was een rampjaar voor de cultuursector. Door de coronacrisis vielen alle live optredens van duizenden muzikanten in het water. Ook Toast Marginal zag het releaseconcert van hun debuutalbum door de neus geboord. Wat een jaar vol sex, drugs en rock’n roll moest worden, werd helaas een jaar met alleen snacks, bier en (slechte) cholesterol.

De Antwerpse rockband is bekend voor zijn sterke live reputatie en moet het hebben van een live publiek. De vijfkoppige band werd abrupt afgesneden van zijn publiek door Covid-19, maar dat weerhoudt hen niet om hun debuut viraal op het internet te smijten. 

Met hun eerste EP getiteld Snacks, Bier en Cholesterol lanceren ze vijf van hun beste nummers. De productie was in handen van Dieter Dobbeleers. De songs zijn vanaf 2 januari te beluisteren via Amazon, Deezer, Itunes en Spotify. 

(ROCK + Comedy) x Antwaarps

Toast Marginal staat garant voor spitsvondige campingpunk en krelpop met amusante en pikante teksten in het Antwerps. Songs met als titel Kater, Mijn Stad, Jilleke bil, Sjoeke, Los in de bloes en Tinderdate doen fans van Antwerpse dialectrock niet alleen headbangen, maar ook schuddebuiken van ’t lachen. Nu krijgt iedereen de kans om hun muziek te ontdekken op verschillende online platformen.

In 2021 bestaat Antwerpen als stad 800 jaar. Met Mijn Stad brengen ze een eerbetoon aan de koekenstad en hopen ze in de loop van het jubileumjaar dit lijflied op het Schoon Verdiep te presenteren aan de burgervader en alle Sinjoren. 

De vijfkoppige groep hoopt het komende jaar terug de podia te bestijgen, maar brengt nu al een perspectief met een handvol onversneden Antwerpse rock uit het vuistje met meer dan één hoek af, of zeg maar een heel tafelblad. 

Meer info

promoclips

vi.be 

facebook 

Gelijkaardige berichten