Vergeet al uw zorgen, verzet uw zinnen, ’t is tijd voor Quatsch ! De wereld is nog niet vergaan, dus dat mag gevierd worden. Het Antwerpse trio Quatsch rockt, rollt en knalt er op los!  De uit-het-leven gegrepen teksten zijn nu eens ludiek, dan weer bloedserieus, maar altijd rechtstreeks  uit het hart..

Quatsch werd in 2012 opgericht en bracht sinds dan 3 EP’s uit en stond op verschillede podia in en rond Antwerpen.

Anno 2016 zijn ze in de basisbezetting van zang/gitaar, bas en drum, en rocken ze meer dan ooit (“De Antwerpse Nirvana” werden ze ooit genoemd in de media).  Op de laatste EP, ‘Ik weet het ni’, is deze nieuwe sound te horen in 7 nummers, waaronder ‘Pikkendief’, een samenwerking met de band Toast Marginal. Live is Quatsch een strakke band, waar ze hun eigen nummers brengen, gecombineerd met geïmpoviseerde jams en hier en daar een onvoorspelbare cover.

QUATSCH April 2017:
er werd beslist om met Quatsch te stoppen, Jan en Kristof zaten al bij andere (niet Antwerpstalige) groepen.
Eli legt zich nu meer toe op zijn solo Carriere in ’t Antwerps, met nummers van Quatsch , zichzelf en Katastroof

Leden :
Eli Hermans : zang, gitaar
Jan Van Poyer : bas, backing vocals
Kristof Goossens : drum

Gelijkaardige berichten