Wouter Janssens (2maart 1970°)

Kreeg al vroeg de muziekmicrobe te pakken, op 14 jaar schreef hij zijn eerste liedjes, die nog niet veel voorstelden, maar al wel vonkjes hadden.
In 1995 werd hij beloond met een eerste platencontract bij ars, de eerste single “”fire still burns”” werd een kleine radiohit, een jaar later werd wouter echter door polygram getekend, dit om nummers voor andere te pennen!

Dit vertaalde zich in opnames van nummers van minder bekende artiesten.

Anno 2015 dan, Liliane St – Pierre neemt zijn “” die ene wals”” en “”hou me nu maar vast”” op die aardig wat airplay krijgen, ondertussen is wouter elk weekend wel te zien op een podium ten velde, en werkzaam als muzikale perfomer tout court, ook schrijft hij regelmatig echte antwerpse liedjes zoals : “”als de zon in antwerpen schijnt”” en “”bonnie en clyde””, deze songs waren in de running bij ATV!

Gelijkaardige berichten