Al van kleins af gefascineerd door muziek. Mijn vader heeft een hele boel Antwerpse teksten die ik met de pap lepel heb binnen gekregen.

Als ik wat groter was en op mijn 7 jaar een gitaar kreeg, ben ik zijn platen kast gaan bestuderen. zo ben ik in contact gekomen met namen als Bob Dylan, Jimi Hendrix, CCR, The Beatles, Frank Zappa, … tot Ed Kooyman, Wannes van de Velde.

Mijn eerste echte optreed ervaring was in 2005/2006 op de lagere school, die tijd had ik ook even een groepje met de naam Tiret, de groep is welgeteld 1 zelf georganiseerd schoolfestivalletje meegegaan.

Mijn fascinatie blijft groot voor deze artiesten, en speel dus ook op een respect volle maar eigenzinnige manier, covers van nummers uit die tijd. Als creatieveling kon ik ook niet anders dan zelf nummers te schrijven.

Ik tracht ook telkens met behulp van mijn gitaar een mooi resultaat af te leveren op optredens, alsook met opnames die ik zelf mix. In die lijn leg ik dan ook mijn visitekaartje op tafel en kom ik uit met een mix van kleinkunst, jazz, beetje blues en veel soul!

Samen met mijn vader Frank treed ik ook op in de groep “”De Kastaars.

Gelijkaardige berichten