Filet d’anvers is ontstaan in 1987 ongeveer. We waren een groep Tutté pantera en we moesten spelen op een verjaardagsfeest in ons stam café “”CAFE JABOT”” in de zakstraat.

We speelde muziek a la TC matic zware kost dus. Voor de bazin/ vriendin Ginette had ik een lied gemaakt in het Antwerps en zo is Filet ontstaan, per ongeluk eigenlijk….

Een jaar later werden we gevraagd voor de wedstrijd in Casino Middelkerke “”de BACCARA BEKER”” , een week van muziek en feest, we bestonden toen uit zeven mensen, en we wonnen de prijs van de pers en de prijs van het publiek. De hoofdprijs ging naar Clouseau en Filet op de tweede plaats.

Toen ging de groep uit elkaar…. de reden…. jaloezie en vrouwen. Er volgden verschillende bezettingen,  Charles was de bezieler en tekstschrijver. Met andere woorden dus de chef. Er waren soms heel goede muzikanten bij: Pascal Micheaux, Dirk van der linden, Ron Clauw, Leo janssens, Jean-Pierre Daghelet. Ook HEEL slechte en profiteurs en daar gaat natuurlijk een groep van kapot.

Nu 16 full cd’s later woont Charles in Spanje, gevlucht voor roddels van iemand die dacht dat hij manager was.  in Spanje doet Charles veel optredens maar vliegt om de drie maanden naar België.  Charles doet op zijn eentje gigs ( oa wit paard, kurhaus Scheveningen, privé feesten en restaurants vb Den dobbele pater in Oostmalle)  en richt nu in Calpe ieder jaar twee maal CALPE ZINGT in. Er staan nog aan aantal Optredens op het programma zowel in Spanje Als in Belgie. hierna neemt Charles even rust om te schrijven aan nieuwe nummers voor een nieuwe CD.

Gelijkaardige berichten