Kind van de Flower-Power generatie, muzikaal opgevoed met breed gamma van genres.

Leerde zichzelf gitaar spelen aan de hand van Nonkel Bob en Leonard Cohen, stak enorm veel op van 5 jaar straatperformer te zijn, en schaafde zijn muzikale kennis bij met een late cursus notenleer en samenspel.

De samenwerking met “”Confituur All-Stars””, een improvband zonder gelijke, leidde tot vriendschap met Steven van Gool, en tevens tot het project Tzen MARLEY’kes, een reggea-cover band met een twist.

“”Pé & de Medeklinkers”” is het uiteindelijke debuut-project: Nederlandstalig, eigenzinnig, met oog voor muzikale parels die het oor van de massa zijn voorbijgeschoten, plus eigen teksten, geschoeid op een linguistiek rijpe leest.

Interview

In Oep Trot Deur Groét Antwarpe heeft Glenn Pellis op 17 mei 2016 een interview gedaan in de studio van Sanne FM.

[mixcloud width=””100%”” height=””120 px”” cover=””1″” mini=””1″” light=””1″” autoplay=””1″” tracklist=””1″” artwork=””1″” iframe=””true”” ]https://www.mixcloud.com/sannefm/interview-pe-en-de-medeklinkers-oep-trot-deur-gro%C3%A9t-antwarpe-17-05-2016/[/mixcloud]

Gelijkaardige berichten