Vuil Talloor, da’s alle vettigheid op een stokske! Onder het motto ‘veul drank, veul klank’ brengen zij een combinatie van vetzakkenrock en vuile klap. Minder proper Nederlands en gouden boterhammen, da’s waar we voor staan.

Ni verzinnen, prijskes winnen:

PUBLIEKSPRIJS KAMP NOORD 2015 (STABROEK)
“”Vuil Talloor mag zichzelf 2 jaar lang publieksprijs-winnaar van de rockrace Kamp Noord noemen. Als enige band kregen zij in één trek/track heel de menigte in beweging. Hun strakke outfits en zeer ludieke teksten zorgden voor een overweldigende meerderheid van de stemmen in een beklijvend spannende finale!”” (Jury – Kamp Noord)

WINNAAR BATTLE OF THE BANDS 2016 (BEERSE) “”Met hun grappige teksten en hun torenhoog showgehalte mag deze band niet ontbreken op onze affiche. Sfeer, humor en het nodige bier, ze brengen het alledrie. Hun plekje op het hoofdpodium na De Mens is dan ook oververdiend!””
(Jurylid – Battle of the Bands)

PUBLIEKSPRIJS RAGE ON STAGE 2017 (BALEN)
“”Binnen komen met een stel pinten, buiten gaan met de publieksprijs. Straffe gasten! Hoewel de concurrentie alles behalve min was, wisten ze toch een flinke meerderheid van het publiek te overtuigen met hun dansbare nummers. Zingen over borsten, boeren en bier slaagt duidelijk aan!””
(Jurylid – Balen Open Air)

Gelijkaardige berichten