Bi-joografie.

· Geboure : Yep (01/12/1964 in Mortsel)

· Afkomstig van : Oemellegoem (= Wommelgem)

· Wonende te : Kalmthout

rongd m’n 40e, k’m een loote roeping, mé een poor moate, een pouging ondernoame oem een bendtje oep te richte en wa engelse kovvers te speile, mor we zen noojt vajjer gerokt as ’t repetiesekot. Oem ’t wa plezaanter te moake, begon-ek aage tekstjes te moake (in ’t Aantwaareps ) oep bestoonde melodiekes.

Erges rongd 2006, dan van aaremoej, mor zelf een groepeke oepgericht (Peerels vör de Zwoijne). Hetzelfde pringsiep, aage tekste oep bekende érrekes.

Oemdak oep den duur nog de leste was van de orrigineile bezetting, emmek den boel mor oepgedoekt en mé een poor aander moote een poor kier gespeld oep fiesjes van kenisse. Oemda da zoe plezaant was, émme we trug een groepekke oepgericht à Plan B. Da was ne mix van vanalles en nogwa, een diel van maan ouw nummerkes en een poor bewaarekinge van Engelse kovvers mé een bloezie sauske.

Oemda “Plan B” al bleik te bestoon, émme we onze noom veraandert in “Bertje en de Boeldogs”.

De bend bestond eut :

· Madgik Fraank à batterie + darde stem en vuil ( = veel, niet vuil) grappe

· Alainke à gitaar/bas/zang

· Aolmoost Blaaind Bertje (vanweige maan ongeloeflak schaarep zicht) à gitaar/bas/zang

Duir allerhande neive-aktivitaate is”Bertje en de Boeldogs” efkes on “HOLD” gezet. En oemdak een poor liekes had geschreive die meer nor klaankungst naage, speilek naa wel is alleen , gewoen onder de noom “Bertje”.

Stillekes oon komt er wa aage muziek piepe, mor altaad in ’t Aantwaareps, ofwadochtenaa!!!

Gelijkaardige berichten