Van heel jong al was muziek en zingen haar ding.  Ze startte dan ook in 2006 de vzw percussieschool Baobab op om haar passie te delen.
Er wordt een waaier aan activiteiten aangeboden en georganiseerd: workshops voor groot en klein van djembé en percussie tot ritmiekkampen. Zowel tijdens wekelijkse lessen als op feesten en bedrijven brengt ze mensen in actie met muziek.

En dan kwam het moment dat ze met haar stem helemaal in actie schoot en die steeds meer en meer ontdekte… Ze volgde zangles bij Nadia Mampaey, Inge Minten en nu bij Ingrid Mank.  Na eerst experimenteren met andere muzikanten, vond ze haar huidige makkers waarmee er onmiddellijk een klik was en een band mee ontstond: FAITH was geboren.

Met covers en nu ook eigen nummers ‘in haar eigen Antwerpse dialect’ kan ze mensen raken met haar woorden, maar zeker met haar stem die zowel diep, hoog, funky als groovy aankan.  Ze maakt het publiek wakker en brengt hen telkens weer in beweging.  Samen met haar muzikanten maken ze er een echt feestje van!!

Interview

8 oktober 2017 is Sandra Mermans op bezoek voor een interview bij Glenn.

[mixcloud width=””600″” height=””100″” cover=””1″” mini=””1″” light=””1″” autoplay=””1″” tracklist=””1″” artwork=””1″” iframe=””true”” ]https://www.mixcloud.com/sannefm/sandra-mermans-faith-oep-trot-deur-groet-antwarpe-wwwantwerpsemuziekbe/[/mixcloud]

Gelijkaardige berichten